Full Service Vending

Full Service Vending betekend dat wij zorgen voor alles; een volledig onderhoud, reiniging en vulling, om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Doordat wij de  frisdrank-, combi- of snackmachine kunnen monitoren zit u nooit met een lege machine en vult onze koerier tijdig de automaat.

Op deze manier controleren wij ook welke producten er veel worden afgenomen en zullen wij bij de minder populaire producten er voor zorgen dat deze worden vervangen.

Om het plaatje compleet te maken, nemen wij ook het technische gedeelte voor onze rekening.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door het formulier in te vullen.

Onze Automaten

VENDO G-SNACK

Deze combi-automaat kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Zoals scholen en kantoren. In deze automaat kunnen zowel frisdranken als snacks. Wij bieden deze automaat aan op basis van full service vending. Onze operator vult dus uw vendingmachine bij zodat u alleen maar hoeft te genieten van de frisdranken en de snacks. Bent u nieuwsgierig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!
Vendo G-Snack
GPE DRX 30

GPE DRX 30

Deze combi-automaat kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden.
Zoals scholen en kantoren. Er kunnen in totaal 420 producten in deze automaat aangeboden worden. In deze automaat kunnen zowel frisdranken als snacks. Wij bieden deze automaat aan op basis van full service vending. Onze operator vult dus uw vendingmachine bij zodat u alleen maar hoeft te genieten van de frisdranken en de snacks. Bent u nieuwsgierig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

VENDO G-DRINK

De Vendo Global Drink 6 is een Frisdrankautomaat met zes artikelen naast elkaar. De automaat is standaard uitgevoerd met 5 lades. Er kunnen 336 blikjes en 240 petflessen in deze automaat aangeboden worden. Wij bieden deze automaat aan op basis van full service vending. Onze operator vult dus uw vendingmachine bij zodat u alleen maar hoeft te genieten van de frisdranken. Bent u nieuwsgierig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!
Vendo G-Drink 6

Neem vrijblijvend contact met ons op

Gewenste automaten(Vereist)
Vul in hoeveel mensen van de automaat gebruik gaan maken.
Ik ben geïnteresseerd in(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.