Onze Vending Machines

Wij maken gebruik van drie verschillende vending machines.

Zie hieronder ons aanbod. Mocht u vragen hebben dan kunt u e-mailen naar info@vunderinkautomaten.nl of bellen met +316-45280126

Onze Automaten

VENDO G-SNACK

Deze combi-automaat kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Zoals scholen en kantoren. In deze automaat kunnen zowel frisdranken als snacks. Wij bieden deze automaat aan op basis van full service vending. Onze operator vult dus uw vendingmachine bij zodat u alleen maar hoeft te genieten van de frisdranken en de snacks. Bent u nieuwsgierig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!
Meer informatie
Vendo G-Snack
GPE DRX 30

GPE DRX 30

Deze combi-automaat kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden.
Zoals scholen en kantoren. Er kunnen in totaal 420 producten in deze automaat aangeboden worden. In deze automaat kunnen zowel frisdranken als snacks. Wij bieden deze automaat aan op basis van full service vending. Onze operator vult dus uw vendingmachine bij zodat u alleen maar hoeft te genieten van de frisdranken en de snacks. Bent u nieuwsgierig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!
Meer informatie

VENDO G-DRINK

De Vendo Global Drink 6 is een Frisdrankautomaat met zes artikelen naast elkaar. De automaat is standaard uitgevoerd met 5 lades. Er kunnen 336 blikjes en 240 petflessen in deze automaat aangeboden worden. Wij bieden deze automaat aan op basis van full service vending. Onze operator vult dus uw vendingmachine bij zodat u alleen maar hoeft te genieten van de frisdranken. Bent u nieuwsgierig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!
Meer informatie
Vendo G-Drink 6

Neem vrijblijvend contact met ons op

Gewenste automaten(Vereist)
Vul in hoeveel mensen van de automaat gebruik gaan maken.
Ik ben geïnteresseerd in(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.